2009-01-18

Bröllopsmässa!

Hej på er! Idag var jag och min vän Lina på bröllopsmässa i Vinslöv. Det är inte jag som ska gifta mig (tyvärr, kanske!), utan Lina. Jag ska vara tärna och, som hennes "enda syster" så ställer jag självklart upp som moraliskt stöd =)
Det var i vilket fall super-trevligt, verkligen! Även om jag tycker att det var ett lite väl högt entré-pris.. Vi prov-smakade snittar och annat gott, tittade på fotografers foton, ställde upp i ett par tävlingar, kikade i Blom.a.t.t's monter (såklart!) och viktigaste av allt - tittade och kände på urtjusiga brudklänningar! Inte annat än att man känner sig lite sugen.. Kalle och jag sa visserligen på skämt för några år sedan att vi skulle gifta oss när vi är 23, vilket vi blir nästa år. Anledningen till det är att just siffran 23 spelar en stor roll i min familj och för Kalle också (har liksom blivit en lite kul grej bara). Vi har ju dessutom varit förlovade i 4,5 år..
Haha, nej vi ska inte gifta oss, inte än i alla fall =)

Annars har det varit en lugn dag. En sväng i stallet där jag pysslade lite med mina egna hästar och hjälpte stall-tjejerna med sina hästar i ridhuset. Nu är jag hemma, har ätit lite och mår allmänt bra.
Imorgon börjar inriktningarna i skolan,vilket ska bli spännande! Hoppas verkligen att det är roligare och mer givande, än första terminen som verkligen har varit botten.

Nej nu blir det TV för min del. Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack så mycket för en jätte trevlig dag. proppmätt blev jag efter allt provsmakande. synd att jag inte kunde följa med dig ner till ridhuset. ville ju filma dig och armani. vi får tajma in en annan dag. kramar

Lilla huset på prärien sa...

Så roligt att gå på bröllopsmässa! Det är ju faktiskt roligt även om man inte ska gifta sig. Bara att se alla vackra saker är en upplevelse i sig :) Kul att ni hade en skön dag! Tusen tack för din söta grattishälsning!

Kram Jenny