2009-01-17

Lite bilder, äntligen!

Jaha allesammans, här kommer då lite bilder. Ha överseende; nyinflyttat, alltså inga detaljer uppe än, dessutom en hyfsat risig kamera som antingen ger för ljusa eller mörka bilder. Men ni ser iallafall lite hur det ser ut. Berättar lite vid varje bild helt enkelt =)

Här ser ni hallen. Direkt här till vänster är ytterdörren. Bilden är tagen från TV-rummet. Köket litter till höger. Rakt fram i "korridoren" är toa-/badrumsdörren, till vänster längs med hela gången är garderober och innan toa-dörren, skymtar man sovrumsdörren.

Hallen, sett från köket med sko-förvaring (som jag har skruvat upp!!) och ytterdörr. Lite rörigt för stunden, men ska fixas lite med senare.

Matrummet, sett från hallen. Dörr-öppningen ni ser är in till köket. Väggen efter öppningen ska delvis öppnas och där kommer vi att installera ett barbord, om vi inte ändrar oss och slår ut väggen helt, vad tror ni blir bäst?


Matrummet från andra hållet med vitrinskåpet som målades för ett tag sedan.Ska iväg och inhandla, ni vet, sådant "insynsskydd" som fästs med vatten och diskmedel på fönster etc. och sätta på glaset. Ville först fästa spets, men sambon motsatte sig det å det grövsta, så får väl medla lite, men får utslag av att se glas och värst; spritflaskor!!







Underbara vita TV'n och ett PS-skåp som tidigare var silvrigt, men som jag målade vitt! Fåtöljen är Kalles morfars gamla fåtölj som Kalle har fått, ska senare flyttas från balkongdörren (som den står vid nu), till burspråket där Kalles dator för närvarande står.





Vår soffa (som såklart står mitt emot TV'n. Kalle sitter till vänster i bilden, men valde att inte visa honom och hans stökiga dator-hörna i burspråket. Tapeten här vill jag ha väck, den är tuff, men lite väl mörk för min smak. Vill egentligen ha medaljongtapet bakom TV'n, en vit med metallic-vita medaljongen hade varit läckert.



Som sagt, finns mycket som ska göras. Badrummet först och främst och sedan ska hall-golvet bytas. Vi har parkett i hela lägenheten, men det är oerhört slitet i hall-delen och behöver bytas. Kalle tycker att, eftersom hall, matrum och kök har "samma golv" alltså inga trösklar imellan, vi ska lägga klinker i hela den delen. Jag hade gärna haft det i kökeet och hallen, men inte matrummet, som tyvärr ligger i mitten, så det får ju bli antingen hela eller dra en gräns mellan hall och matrum, vad tycker ni?
Sådär ja, nu har ni sett en del iallafall. Det kommer mer efter hand. Kram på er!





2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker nog bara klinkers i hallen! Golven ser jättefina ut och är synd att ta bort! Blir "varmare" med parketten!
Ser ut att vara en mysig lägenhet ni fått tag i! Betydligt lättare att möblera än förra, eller??
Kram
Peppe

Anonym sa...

åååhhh vad fint ni har det. är så avundsjuk. kom hit och inred hos oss. jag är ju totalt värdelös på det haha puss