2009-01-28

Grattis mormor!

Som fyller 75 år idag!!
Mormor ville inte fira sin födelsedag idag, så hon och morfar skulle åka på utflykt till IKEA. Men jag och mamma, fiffiga som vi är, tänkte att vi skulle överaska dem =)

Vi tog bilen och körde upp. Letade igenom affären (i Älmhult såklart) för att finna dem, speciellt restaurangen, men hittade inte dem. Upp igen till informationen där vi bad dem att ropa efter dem och be dem gå till restaurangen där sällskap väntar.
Vi kutade tillbaks till restaurangen och väntade, men inte dök de upp. Nähä tänkte vi efter en halvtimme och begav oss mot fyndet där vi faktiskt fann dem. Vi gick upp en våning och satte oss och väntade på en bänk. När vi såg dem gå upp (gissade på att de började på fyndet, som vi också brukar göra, och sedan gå upp för att äta) så gömde vi oss, hehehe.. Och följde efter dem hela vägen upp igen.
Stötte ihop med en som arbetar där, så hon ringde upp till informationen åt oss och bad dem ropa en gång till, vilket de gjorde. Men inte fasen hörde mormor och morfar det, gaaaah! Tillslut står jag och mamma precis brevid dem och tittar på dem, men inte ens då ser de oss, helt galet men gud vad vi hade roligt åt dem!!
Tillslut gick vi fram och frågade om herrskapet var sugna på en bit mat, ni kan tro de blev överaskade och jätteglada!

Sedan spenderade vi flera timmar med dem, tills de skulle åka hem. Sedan gick mamma och jag kvar i butiken och fixade med våra egna ärenden, vi var alltså där från 11,00 till 20,00 - helt galet, jag vet, men våra egna ärenden fixade vi inte med förrän vid 15 så så länge var det kanske inte =P

Vi har iallafall haft en underbar dag ihop; mormor, morfar, mamma och jag!

Inga kommentarer: