2009-03-08

Helgen..

..har varit jätte-trevlig, men ändå fullt upp hela tiden, precis som det ska vara, nice =)
I fredags var min "extra sambo" Alexander här, som vanligt haha, även hans syster Karro var här under kvällen och umgicks med oss, vilket var super-trevligt. Alexander lagade middag, vilket jag och Karro förevigade i bildform, se nedan. Typ första gången i hans liv som han lagade middag, och ändå blev det riktigt gott - imponerande!



Igår morse kom Kalles pappa upp och hjälpte oss att tapetsera fondväggen i sovrummet, efter många om och men så blev det denna tapeten, vi är riktigt nöjda med valet! Den går i brun botten och guldigt mönster.



Såhär blev resultatet, kanske inte framgår riktigt av bilden, men den fungerar väldigt bra med sängen och dess bruna färg. Dock har vi kromade (heter det så?) lampor, vet inte om det funkar riktigt till tapeten, i och med att den går mycket i guld. Kanske man skulle lämnat in lamporna för att få dem omlackerade i guld?





När jag stod i sovrummet och fotade väggen så tittade solen helt plötsligt fram, tyckte det var så fint så var tvungen att ta ett foto även på det. Måste köpa en fönsterlampa här, men det får bli ett senare projekt.

Nu blir det till att hålla helg. Ha det gott! Kram /F


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej :) , det blev ju tyärr inte Qbar för min del heller ,var på fest och fick så enormt ont i magen , annars var det inplanerat men vi får göra det en annan dag ! , Tack för i Fredes det var super trevligt ! :D
kram karro

Ingrid sa...

Så snyggt det blev, den tapeten var superfin!

~Livet i byn

Sofie sa...

Vad fint det blev, snygg tapet! Konstigt att se ut genom ert fönster och INGEN snö! Bor ju i den änden av landet där vi har snö halva året. Härligt med solsken! Det saknar jag verkligen just nu... Kram på dig!