2010-10-30

Helg!

Men visst är det väl härligt med helg? Och kalle är ledig och allt, underbart!

Igår kväll åt vi middag hos mina föräldrar, Milton var så mysig och satt med vid bordet under hela middagen, bara tittade och sa inte ett ljud - så härligt och det gladde oss alla! Det är verkligen fantastiskt att få sitta där med honom också vid bordet, tänk vad snabbt det går, vad fort han har utvecklats och hur mycket han har lärt sig dessa månader - helt underbart!!

Idag var det dags för baby-sim. Andra gången som Kalle kunde följa med, svårt när han jobbar en del helger och såklart vill få chans att jaga och sådär med. Men idag var han med och det var härligt! Papporna (Kalle och Jörgen) tog barnen så vi mammor (jag och Elin) fick lite ledig tid i omklädningsrummet. Vi passade på att basta lite också och duscha ordentligt för en gångs skull, skitmysigt! I vanliga fall blir det ju så att jag och Elin tar barnen så Jörgen duschar själv, svårt det där när han blir själv där inne, lättare när man är två för då kan man ju hjälpas åt, men idag så =)
Förresten när vi skulle köra så var Milton verkligen så trött! Jag satte honom i stolen, ställde mig framför så han inte ska kunna tippa, tog på mig jacka och skor. Och sedan har Sötsnöret hunnit somna, kära nån vad sött det var!


Imorgon ska Kalle jaga en sväng på förmiddagen, eftermiddagen lutar åt att fixa lite på hemmaplan för vår del, välbehövligt absolut! Blir nog lite hästa-häng också skulle jag tro, behöver lukta lite på mina hårtussar, skita ner mig lite och umgås med busisarna. Tror att Malva skulle behöva få komma ut en sväng, det blir det nog imorgon i alla fall, får se om vi hinner med Armani med, eller om Tilda rider?

Nähä, Alexander är här och vi har tittat film. Nu får jag väl umgås lite till, annars blir det gnäll ;) Ha en fortsatt skön helg! Kramar!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni har en fin helg!

Camilla sa...

Sötaste Milton. Somna påklädd i en stol. :) Ha en underbar dag! kram