2010-08-28

Milton 3 månader!

Ja, tänk, för 3 månader låg vi och snusade bebis på BB! Idag blir han hela 3 månader gammal och växer så det knakar, hela tiden!! Fantastiskt häftigt att se och få vara delaktig. Få följa hans utveckling, det är vi bra stolta över att få göra!

Han vägde 4380 gram när han föddes och var 53 cm lång, vår stora lilla bebis. Nu väger han 7530 gram och är 65 cm lång. Så visst händer det saker hela tiden, fysiskt. Men den häfitigaste utvecklingen är allt det där andra; ser hur han upptäcker olika saker, känner igen oss och blir glad när han ser oss, när han pratar med oss och "svarar" när vi pratar med honom. Det är verkligen speciellt, så himla speciellt och vi är bra stolta över vår son (det känns fortfarande konstigt och mycket speciellt att säga det, vår son!).

Såhär liten var han när vi skulle åka hem för första gången, vårt lilla knyte.




Nu är han såhär stor och har skapat sig en personlighet och är verkligen en liten människa (ja, missöfrstå mig rätt, det var han självklart när han var nyfödd också, men inte alls på det här sättet!).




Nej, nu är det snart tid att hoppa i säng. Imorgon är en annan dag och då blir det loppis. Hoppas på att råka stöta på gamla vänner, blir ofta så när man går där. Miltons första loppis, och fler kommer det bli och mamma får bestämma, fniss!

Hoppas er helg är till belåtenhet. Kram på er!

1 kommentar:

Matilda sa...

Han är så fruktansvärt söt, den lilla gossen.
Och jag tycker det är kul att han nästan alltid skrattar när han ser mig, annars brukar jag ha motsatt effekt på bebisar =P
Om man inte räknar med Somme så klart, men hon skrattar ju åt allt och alla ;)
Kramen