2010-05-06

v. 36

...hrm... det var ju inte igår! Men som sagt, kan ju kanske vara roligt att se bilderna ändå :)
Såhär ser jag ut bakifrån, vilket är en markant skillnad gentemot de andra hållen, hahaha! Det är inte mycket det syns bakifrån, vilket är ganska fräckt!




Från sidorna däremot så syns det ju betydligt mer, hahaha... Helt sjukt egentligen, men jag tycker om magen. Jag har ju inga krämpor, jobbar fortfarande och är ändå inte så våldsamt otymplig, konstigt nog med tanke på magens storlek.

Och så andra sidan såklart =) Ser väl ungefär likadan ut som förra bilden, fast olika sidor.
Nu är det ju snart dags och jag längtar! Ut ska ju bebisen i vilket fall ;)
Imorgon är tanken att vårt badrum ska vara färdigt, äääääntligen!! Är så tacksam över att vi har kunnat bo hos mamma och pappa dessa fyra veckorna, det har varit underbart bra, trots att husvagnen inte är det ultimata i mitt tillstånd nu, haha - flodhäst plus mini-husvagn är en kass kombination! Men det har gått bra. Vi har ju haft möjlighet att sova inne i huset också, men det är skönt att ändå få rå om sig själva litegrann.

Dock har det varit lite strul med renoveringen och 18,45 igår kväll satte vi oss i bilen, jag och Marcus, efter vars en hel-dags arbetande, och körde till Helsingborg för att byta vår vask, som tydligen hade flera sprickor.
Dessutom har det varit lite strul med rör som inte stämde med det vi hade köpt etc. så VVS-arna hade lite trubbel. Det är löst nu, tack och lov! De är grymt bra att ha och göra med, men igår kändes det smått hopplöst.

Vi får väl se, imorgon om jag är ledig så blir det mycket städande i lägenheten för att sedan kunna flytta tillbaks och äntligen börja sätta upp bebisens saker!!! Annars får vi väl bo ett par dagar till hos mamma och pappa =)

Nu ska jag göra mig iordning, Mimi och jag ska bege oss till stan och storhandla om en stund åt föräldrarna. Ska även passa på att titta in i lägenheten. Lovar att visa er bilder på lägenheten sen och då framför allt badrummet som verkligen blir så bra!
Ha en härlig dag, kram på er!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är det inte långt kvar!!!
Lycka till och hoppas ni får komma tillbaka till lägenheter inom kort!!!

Kram Sara

lina sa...

haha för dom som inte vet om att du är gravid får ju en chock när dom ser andra bilden.. :) men vad skönt för dig att det inte syns på sidorna kan jag säga dig :) nä nu vill jag att bebisen ska komma. spring i trapporna med dig nu. behöver du hjälp så kan jag komma och locka på dig.. Fanny kom nu.. som när vi var små haha puss