2011-01-01

Årsdag

Vet ni? Jag och Kalle glömde helt bort att vi hade vår årsdag igår, nyårsafton och allt! Vi kom på det idag ;) Annat som prioriteras nu mera så sådana saker glöms lätt bort, tyvärr.
Igår hade vi i alla fall varit tillsammans i 8 (!!) år. Gud vad tiden går fort, alldeles för fort tycker jag! Vi har varit tillsammans sedan vi var 15 år, det är fantastiskt roligt att vi har varit tillsammans så länge, trots att vi fortfarande är ganska unga ;)

Och nu har vi ju på riktigt en egen liten familj tillsammans, det har vi pratat om så många år, att vi en dag ska ha, och så har vi det "på riktigt" nu! Nog för att man är en familj utan barn också, självklart. Men det känns som en familj på ett annat vis nu med Milton med i bilden!


Dagen idag har gått i lugnets tecken, förkylt har det varit här hemma så inte ett knop har gjorts mer än det nödvändiga; Milton-saker, matlagning och en kort promenad för att få lite frisk luft för oss alla. Yda är tyvärr så himla skotträdd så hon var rädd när vi var ute idag eftersom de fortfarande skjuter på sina ställen =( Så synd om henne och frustrerande för mig som egentligen bara vill hjälpa henne, men inte vet hur..

Nähä, nu får jag väl i alla fall ta och diska lite, tråkigt att stå med det imorgon så det är väl lika bra att ta tag i det nu. Hoppas ni mår bra, kram på er!

Inga kommentarer: