2010-06-18

Minspel.....!

Hej på er! Dags för en uppdatering igen på lill-prinsen, som idag blir tre veckor gammal =)

Lägger in en hel hög med bilder på honom, kolla de olika minerna, visst är det häftigt? Finns inte många varelser som har så mycket miner, grimaser och rörelser i ansiktet som just bebisar.
Nu har han dessutom börjat le och smila väldigt mycket, så häftigt! Dock är det väl inte riktigt medvetet mot oss än, men han ler när han hör våra röster och när han sitter och tittar på en, det värmer gott i kroppen, väldigt gott och jag älskar det!

Första tiden innan man blir klok på bebisen, kommer in i någon form av rutin, lär sig höra skillnad på olika skrik etc. är ganska tuff, framför allt mycket frustrerande och det gör ont i oss när Milton skriker hysteriskt. Men nu börjar det lätta och vi börjar förstå varandra mer och mer hela tiden.

I morse vid 4-tiden var han uppe och åt och vi hade det så himla mysigt, Milton och jag! Inte en gång skrek han, varken vid rapning eller blöj-byte, underbart!! Det hör inte till vanligheterna då han helst ska ha maten en minut innan han vaknar, om han får bestämma och blöj-byte är ingen höjdare ;)









Igår var vi på BVC för vägning och mätning igen, inte konstigt att Milton ätit som en häst hela veckan, han har gått upp ett halvt kg på en vecka, helt sanslöst! Nu väger han ca 4800 g (och har äntligen, med råge, kommit upp i sin födelsevikt och är en bra bit över) och nu är han 58 cm lång - en rejäl bit bebis minsann ;)

Nej, nu är det mat-dags för Milton hör jag =)
Ha en härlig helg! Kramar i massor!!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Så härligt med en liten plutt! :)

Matilda sa...

Han är så söt :) Och på bilden när Kalle håller honom ler han ju till och med ;)